24-erių 203 cm ūgio krašto puolėjas šiame sezone vidutiniškai pelnė po 12,7 taško, atkovojo po 6,6 kamuolio ir atliko po 2,1 rezultatyvaus perdavimo Italijos „Serie A“ čempionate.

Oklahomoje gimęs amerikietis FIBA Europos taurėje pelnydavo po 15,3 taško, taip pat atkovodavo po 6,3 kamuolio ir atlikdavo po 2,1 rezultatyvų perdavimą.

Beje, šį krepšininką neblogai turėtų prisiminti Milano „Armani Olimpia“ vidurio puolėjas Artūras Gudaitis.

Lietuvis po Milano ekipos pergalės kartu su komandos draugais sustojo į eilutę ir simboliškai spaudė rankas 107:106 po pratęsimo įveiktiems Sasario „Dinamo“ krepšininkams. Tada ir kilo konfliktas – A. Gudaitis pliaukštelėjo per pakaušį Terranui Petteway.

Ginti savo tautiečio stojo T. Petteway komandos draugas Rashawnas Thomasas, kuris sureagavo į A. Gudaičio poelgį ir trenkė lietuviui į veidą. A. Gudaitis atsidūrė ant parketo, kilo susistumdymas, tačiau netrukus konfliktas buvo numalšintas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)