Krepšininkas pripažino, jog mėgstamiausias jo socialinis tinklas – „Instagram“, kuriame praleidžia daugiausiai laiko. Savo „Facebook“ paskyrą krepšininkas naudoja tik bendravimui su artimaisiais.

„Stengiuosi atsakyti sirgaliams į jų žinutes, bet jų gaunu tiek daug, kad į visas atsakyti labai sunku, – kalbėjo D. Thompsonas. – Žinoma, galėčiau atsakinėti ir dažniau.“

Panaršius po krepšininko keliamą turinį „Instagram“ tinkle galima atrasti daug įspūdingų nuotraukų iš įvairių pasaulio kampelių, tarp jų ir Lietuvos. D. Thompsonas tikina, kelionės – jo ir žmonos aistra, todėl stengiasi užfiksuoti nepamirštamas akimirkas.

„Trakuose buvau kartu su savo žmona ir mama, – pasakojo amerikietis apie nuotrauką iš senosios Lietuvos sostinės. – Manau, kad kiekvienas, atvykęs į Lietuvą, turi apsilankyti Trakuose. Tikiuosi teisingai ištariau šios vietos pavadinimą.“

Aukštaūgis taip pat papasakojo apie savo įspūdžius iš kelionių Egipte, Meksikoje ar vienoje šiaurės Ispanijos vyninių. Be to, D. Thompsonas atskleidė, jog yra didelis Los Andželo „Dodgers“ beisbolo komandos gerbėjas ir vasarą stengiasi nepraleisti savo mylimos ekipos rungtynių Los Andžele.

Naujausiame #FollowMeZalgiris epizode galima sužinoti ir apie tai, kaip D. Thompsonas vertina kitų žalgiriečių turinį socialiniuose tinkluose bei koks yra mėgstamiausias žalgiriečio vynas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)