Praėjusią savaitę Eurolygos starte tiek „Žalgiris“, tiek „Emporio Armani“ patyrė nesėkmes. Kauniečiai savo aikštėje 63:83 nusileido Madrido “Real”, o Italijos ekipa svečiuose 67:87 pralaimėjo Stambulo „Anadolu Efes“.

„Esame pasiruošę rungtynėms. Teks išvykoje žaisti prieš labai pajėgią ekipą. Kažkas galbūt abejoja Milano ekipos pajėgumu po to, kaip jie išvykoje pralaimėjo Stambule. Tačiau nereikia pamiršti, kad jų ekipoje nebuvo bene pajėgiausio žaidėjo Davido Mosso. Tuo metu mūsų žaidimas vis gerėja, dirbame savo darbą, kiekvieną dieną stengiamės tobulėti ir stengiamės tapti tikra komanda, nes kol kas turėjome tik kelias treniruotes“, - teigia „Žalgirio“ strategas Elias Zouros.

„Tai mums proga iškovoti pirmą pergalę Eurolygoje. Bus puiku žaisti prieš savo buvusią komandą. Tačiau dabar aš vilkiu „Žalgirio“ marškinėlius ir viskas bus kitaip“, - sako Justinas Dentmonas.

„Milano komanda stipri individualiai, jei taip galima pasakyti. Žaidėjai žaidžia sau, o ne komandiškai. Taigi bus labai svarbi gynyba vienas prieš vieną. Pasiruošimas vyksta kaip įprasta – analizuojame varžovų puolimą, analizuojame gynybą. Manau, mūsų stiprioji pusė bus komandinė gynyba. Aišku, šiuo metu ji šlubuoja truputėlį, tačiau kiekvieną dieną ji gerėja. Turime dar porą treniruočių tai tikiuosi, kažką pavyks nuveikti“, - sako Paulius Jankūnas.

Trečiadienį „Žalgiris“ Kaune surengė treniruotę, po kurios išvyko į Milaną. Į Italiją su komanda šį kartą nevyks Vytenis Čižauskas ir Kasparas Vecvagars.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)