Atitinkamą paraišką JAV Patentų ir prekių ženklų biurui J. Linas pateikė vasario viduryje. Tiesa, krepšininkas pasirūpinti savo išgarsėjimo istorijos komercine apsauga suskubo ne pirmas – Patentų ir prekių ženklų biuras jau anksčiau sulaukė dviejų paraiškų registruoti žymenį „Linsanity“. Vis dėlto J. Lino advokatai žada apginti savo kliento intelektinės nuosavybės teises.

J. Lino pateiktoje paraiškoje nurodoma, kad prekės ženklas būtų naudojamas prekiaujant sporto apranga, inventoriumi ir kitais produktais.

Pirmasis NBA rungtyniaujantis taivaniečių kilmės žaidėjas neseniai buvo pripažintas geriausiu lygos savaitės krepšininku. Iki J. Lino tokio įvertinimo buvo sulaukęs vienintelis iš Azijos kilęs žaidėjas – karjerą jau baigęs Kinijos bokštas Yao Mingas. Tad pastarosiomis savaitėmis J. Lino bumas įsismarkavo ne tik Šiaurės Amerikos, bet ir Azijos žemyne.

Iki šio sezono J. Linas buvo mažai žinomas atsarginis žaidėjas, beveik negaudavęs progų pasireikšti, tačiau pastaruoju metu jis nustelbė net ir ryškiausias „Knicks“ klubo žvaigždes – Carmelo Anthony, Amarą Stoudemire'į, Tysoną Chandlerį ir kitus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją