Į pirmąją treniruotę susirinko visi sutartis su klubu turintys lietuviai Adas Juškevičius, Kristupas Žemaitis, Eigirdas Žukauskas, Vitalijus Kozys, Arnas Beručka ir Regimantas Miniotas, o taip pat – trys laisvieji agentai, Paulius Valinskas, Donatas Sabeckis ir Motiejus Maziliauskas, kurie padės vilkams ruoštis sezonui.

Treniruotę pradėjęs komandos vyr. treneris Kęstutis Kemzūra savo štabe neturėjo į Lietuvą iš Europos U16 vaikinų čempionato dar neparvykusio asistento Nedo Pacevičiaus bei naujai štabą papildžiusio žaidėjų ugdymo trenerio Isaaco Jenkinso. Jam pasiruošimo sezonui starte talkino asistentas Marius Leonavičius ir fizinio rengimo treneris Laimonas Rimkus.

„Numatytas treniruočių planas toks, kad pradėsime lėtesniu ritmu, nes ne visų pasirengimas yra vienodas – vieni kažkur žaidė ir treniravosi, kiti sportavo kitaip. Taip pat lauksime atvyksiančių kitų komandos narių. Greičiausiai atskris Džoržde Gagičius, dar šią savaitę prisijungs ir Tre‘Shawnas Thurmanas, po jo – ir Jeffery Tayloras. Dėkoju su mumis esantiems Donatui, Pauliui ir Motiejui. Jie šiuo metu laukia pasiūlymų ir jų laukdami padės mums, o mes, tikiuosi, padėsime jiems“, – apie treniruočių ciklo pradžią kalbėjo K. Kemzūra.

Savo ruožtu, visus susirinkusius į pirmąją treniruotę pasveikinęs „Wolves“ klubo prezidentas Rimantas Kaukėnas pabrėžė, kad būsimas sezonas bus ilgas ir sunkus, todėl bendras darbas ir pasiruošimas jam yra labai svarbus.

„Naujas sezonas – nauji iššūkiai. Labai smagu pagaliau pradėti pasiruošimo sezonui darbus. Laukia labai nelengvas sezonas. Jei šalies lygoje sužaisime 33 rungtynes, tai, prie jų pridėjus 18 rungtynių Europos taurėje, iki kovo mėnesio dažnai žaisime po dvejas rungtynes per savaitę. Bus nelengva tiek žaidėjams, treneriams ar komandos personalui, tiek klubo administracijai. Todėl tikiuosi, kad visi dirbsime kartu, būsime vieningi ir sieksime bendro tikslo – kiek įmanoma daugiau laimėti. Turime vienas kitam padėti tobulėti, augti tiek asmeniškai, tiek visiems kartu“, – sakė R. Kaukėnas.

Pasirengimo ciklo metu „Wolves“ planuoja sužaisti šešerias draugiškas rungtynes. Jų tvarkaraštis bus paskelbtas artimiausiu metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją