Klubas dėkoja legendiniam Lietuvos krepšininkui už svarbų indėlį pirmaisiais klubo metais ir linki didžiausios sėkmės tolesnėje karjeroje.

Praėjusį sezoną šalies čempionate „Wolves“ komandai M. Lukauskis vidutiniškai rinko po 4,7 taško, atkovojo po 1,1 kamuolio ir atliko po 0,9 perdavimo.

Vertą dėmesio pasirodymą veteranas surengė pačiose pirmose komandos rungtynėse, kai Kėdainiuose prieš vietos „Nevėžį-Optibet“ pelnė 26 taškus, pataikydamas 6 tolimus metimus iš 9 bandymų.

Citadele KMT taurės turnyre jis įmesdavo po 4,9 taško, po krepšiais sugriebdavo po 1,6 kamuolio bei sukurdavo po 1,9 rezultatyvios atakos komandos draugams, o Šiaurės Europos krepšinio lygoje fiksavo 3,4 taško ir 1,4 atkovoto kamuolio statistiką.

Visuose žaistuose čempionatuose ir turnyruose taiklia ranka pasižymintis žaidėjas iš toli atakavo solidžiu 42 proc. taiklumu ir atstovavo „Wolves“ komandai Snaiperio konkurse.

Per savo įspūdingai ilgą ir jau 23 sezonus besitęsiančią karjerą stipriausioje šalies lygoje M. Lukauskis yra net 6 jos rekordų savininkas.

Jam priklauso pelnyti taškų (6217), žaistų minučių (16946), mestų tritaškių (2531), perimtų kamuolių (1119) ir sužaistų rungtynių (735) rekordai. Taip pat jis yra vyriausias lygos krepšininkas per visą jos istoriją.

Paskutines rungtynes praėjusio sezono ketvirtfinalio serijoje jis sužaidė būdamas 43 metų 11 mėnesių ir 26 dienų amžiaus. Dėl savo ilgaamžiškumo krepšininkas neretai yra pavadinimas Geležiniu Žmogumi.

M. Lukauskio pavardė figūruoja ir ne viename kitų statistikos kategorijų geriausių pasiekimų penketuke. Jis yra antras pagal rezultatyvių perdavimų skaičių – 1434, naudingumo balų skaičių – 6138 ir pataikytų tritaškių skaičių – 894 , ketvirtas tiek pagal atkovotų kamuolių skaičių – 2197, tiek pagal gynyboje atkovotų kamuolių skaičių – 1697.