Prancūzijos krepšinio vienaragis, dėl pasiruošimo pirmajam sezonui NBA lygoje praleidęs pasaulio čempionatą, San Antonijaus „Spurs“ klubo žiniasklaidos dienos metu aštriai apibūdino savo patirtį paskutiniaisiais metais tėvynėje.

„Neabejokite, dabar viskas kitaip. Turiu rūpintis žymiai mažiau dalykų nei anksčiau. Praėjusiame sezone aš nebuvau tik žaidėjas, aš taip pat buvau generalinis vadybininkas. Turėjau pasirūpinti, kad prieš treniruotę salė būtų išvalyta, turėjau prižiūrėti, kad mano komandos draugai padirbėtų su svoriais. Teko daug kuo užsiimti.

Dabar esu žymiai laisvesnis. Ryte atėjęs į mūsų bazę žinau, kad čia bet kuriuo metu manęs lauks treneriai ir kineziterapeutai. Tokiomis aplinkybėmis mano protas gali ilsėtis“, – dėstė 19-metis 224 cm ūgio talentas.

Praėjusiame sezone jis buvo rezultatyviausias ir naudingiausias „Metropolitans 92“ žaidėjas bei padėjo komandai pirmą kartą istorijoje pasiekti Prancūzijos pirmenybių finalą, kuriame triumfavo „Monaco“.

Išvykus V. Wembanyamai „Metropolitans 92“ naujame sezone startavo penkiais pralaimėjimais iš eilės. Nuo vasaros šio klubo marškinėlius vilki puolėjas iš Lietuvos Paulius Sorokas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)