ESPN kalbintas Lietuvos klubo atstovas spaudai tvirtino, jog 16-mečio LaMelo ir 19-mečio LiAngelo Ballų tėvas kaip asistentas bus tik protokole, nors per mačą turės sprendimų priėmimų laisvę.

Tuo metu Prienų klubo galva Šeškus šios situacijos nėra linkęs dramatizuoti ir tuo pačiu dar kartą primena, jog „Big Baller Challenges Games“ susitikimai tėra draugiški mačai.

„Kodėl ne? Tai tik draugiškas mačas. LaVaras nori treniruoti komandą, nori, kad ji žaistų greičiau, be to turi idėjų, kaip pagerinti gynybą. Ką gi, jis šansą turės šį antradienį. Tai tik draugiškas mačas, kai jis pasibaigs, jį visi iškart pamirš“, – ESPN teigė V. Šeškus.

Mačo su Alytaus „Dzūkija“ rungtynių pradžia - 21 val. Mačo rungtynių tiesioginę transliaciją galėsite stebėti krepsinis.lt portale.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)