Be Aleksejaus Švedo ir Janio Timmos žaidę Rimo Kurtinaičio auklėtiniai antroje susitikimo dalyje pirmavo 19 taškų skirtumu, bet visą jį iššvaistė ir buvo priversti gelbėtis paskutinėmis sekundėmis.

Likus 13 sek. iki finalinės sirenos pergalingą tritaškį smeigė serbas Stefanas Jovičius.

Kazachstano ekipai išplėšti pratęsimą mėgino Jeremiah Hillas, bet jo metimas tikslo nepasiekė.

S. Jovičius iš viso pelnė 13 taškų, atliko 8 rezultatyvius perdavimus ir atkovojo 6 kamuolius, o be jo svečių gretose labiausiai išsiskyrė Dairis Bertanis.

Latvis surinko 18 taškų pataikydamas 6 iš 13 tolimų metimų. Tuo metu Devinas Bookeris darbavosi arčiau krepšio ir sumetė 19 taškų bei atkovojo 7 kamuolius.

„Astana“ ekipoje rezultatyviausias buvo Malcolmas Hillas (24 taškai).

Kitose penktadienio rungtynėse Kazio Maksvyčio treniruojama Permės „Parma“ (7/10) namuose susitiko su Joaną Plazą šią savaitę atleidusiu Sankt Peterburgo „Zenit“ (7/10).

Svečiai vargais negalais sugebėjo nutraukti penkių „Parma“ pergalių seriją ir pasivijo varžovus turnyro lentelėje, laimėję 84:82 (21:20, 21:23, 23:20, 19:19).

Trečiame permainingų rungtynių kėlinyje „Parma“ buvo įgijusi 7 taškų pranašumą, paskutiniame ketvirtyje panašiai nutojo jau „Zenit“.

Vis dėlto pačioje pabaigoje svarstyklės vėl išsilygino, ir lemiamas buvo Willo Thomaso dvitaškis likus sekundei iki finalinės sirenos.

Šeimininkams Adas Juškevičius per 27 min. pelnė 14 taškų (3/4 dvitaškių, 2/4 tritaškių, 2/2 baudų), atkovojo 2 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir rezultatyvumu nusileido tik 16 taškų surinkusiam Maksimui Grigorjevui.

Eigirdas Žukauskas per 30 min. pridūrė 6 taškus (3/6 dvit., 0/2 trit., 0/1 baud.), 3 atkovotus kamuolius ir 2 rezultatyvius perdavimus.

Sankt Peterburgo klube išsiskyrė Ostinas Hollinsas (15 tšk.), Dmitrijus Chvostovas (14 tšk.) ir W.Thomasas (12 tšk., 10 atk. kam.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)