Sharonas Druckeris, "Hapoel" ekipos vyriausiasis treneris, tik vangiai linktelėjo, paprašytas pakomentuoti rungtynes. "Žinojome, kad mūsų laukia sunkus mačas. Didžiąją rungtynių dalį mes tikrai puikiai kontroliavome situaciją, tačiau užteko tik kelių klaidingų veiksmų, kelių pramestų baudos metimų ir oponentai atsiplėšė nuo mūsų, - teigė jis. - Prieš akis dar daug rungtynių, todėl sveikinu "Prienų" komandą su pergale ir linkiu sėkmės".

Spaudos konferencijoje dalyvavęs "Prienų" aukštaūgis Tautvydas Šležas rungtynių metu nebuvo įkėlęs kojos į aikštelę, todėl teigė, jog sunku kažką komentuoti - toks buvo trenerio žaidimo planas ir jis puikiai pasiteisino. "Iš šono žiūrint pradžia buvo tikrai sunki. Dauguma žaidėjų yra tik debiutantai tokiame lygyje, dauguma jaudinosi. Aplinkui tik ir tesigirdėjo kalbos, jog šios varžybos yra itin svarbios mūsų komandai, - kalbėjo krepšininkas. - Šiais metais nepralaimėjome nė vieno mačo, o tai mūsų komandai tik kelia pasitikėjimą savimi".

Mikrofoną perleidus "Prienų" vyriausiajam treneriui į rankas šis šmaikščiai piktinosi, esą jis mažiausiai norįs šiuo metu kalbėti dėl užkimusio balso, tačiau, be abejonės, neatsisakė pakomentuoti rungtynių. "Nuo pat pradžios stengėmės žaisti atsipalaidavę, deja, nepavyko. Manau, ši pergalė atpalaiduos žaidėjus. Mačiau, jog daugelis žaidėjų nesužaidė šiandien taip, kaip galėjo sužaisti." V.Šeškus pabrėžė, jog jo komanda pasižymi gera gynyba, tačiau šiose rungtynėse joje buvo didelių spragų.

"Dabar būčiau labai visų atsiprašinėjęs, jei rungtynes būtume pralaimėję. Turėjome 6 ar 7 taškų persvarą ir tuo metu gavau techninę pražangą, dėl ko varžovai sumažino skirtumą iki 2 taškų, - prisiminė V. Šeškus. - Tikrai, jeigu būtume pralaimėję, būčiau vienareikšmiškai pasakęs, kad tai aš pralaimėjau rungtynes su tokiu savo poelgiu. Bet viskas gavosi net geriau, išsiveržėme į priekį netgi 13 taškų, reiškia techninė buvo ne veltui (šypsosi)".

V.Šeškus neigė, jog yra sakęs, kad laimėjus šias rungtynes toliau viskas eis tik lengvyn. Tačiau nepamiršo paminėti ir to, jog yrą sakęs, kad "Prienams" laimėjus 20 rungtynių iš eilės - atsistatydins. "Toliau lengviau tikrai nebus. Įsivaizduoju, kaip sunku bus žaisti Izraelyje prieš 5 tūkstančius žiūrovų. Tuos 13 taškų tikrai bus sunku išlaikyti, jeigu jie apskritai ką nors reikš. Tikrai manau, jog nei Kijevo „Budivelnik“, nei Nymburko ČEŽ nėra stipresnės komandos. Su visomis komandomis mes galime žaisti ir šiandien tai įrodėme. Kaip sakant, turiu truputį daugiau patyrimo, galiu ir nagliau pašnekėti (juokiasi)."

"Kai sužinojau, koks yra Izraelio klubo biudžetas, po rungtynių net susigėdau, kad rėkiau ant savo žaidėjų. Turbūt 6 kartus didesnis, tik neaišku - ar eurais, ar doleriais", - konferenciją šmaikštaudamas užbaigė Virginijus Šeškus.