Pateikiame V. Romanovo komentarą apie rungtynes, išpublikuotą portale kaunodiena.lt :

„Žalgiris“ fantastiškai palaužė Eurolygos čempioną. Nors rungtynių pradžioje mūsų krepšininkai buvo įsitempę, neretai klydo ir maždaug penkias minutes negalėjo pelnyti taškų, aš buvau įsitikinęs, kad jie laimės. Aš tikiu kiekvieno žalgiriečio meistriškumu ir charakteriu.

Šių rungtynių teisėjai toleravo grubų žaidimą ir neleido mūsiškiams žaisti. Tačiau tokiais atvejais treneris pasitelkia geležinį Jeffą Foote‘ą ir gudragalviai varžovai tampa bejėgiai.

„Žalgiris“ atlaikė varžovų spaudimą, parodė dvasios jėgą ir diktavo savo žaidimą iki dvikovos pabaigos. Trečioji pergalė iš eilės Eurolygos varžybose - juo labiau Eurolygos čempionų aikštėje - džiugina. Tik vienas blogas dalykas, kad reikia išmokėti žaidėjams premijas. Gaila, kad dauguma žmonių nesupranta, kad ir kaip būtų blogai, mes gyvi, kol yra krepšinis.

Man vienam sunku konkuruoti su krepšinio lyderiais, todėl kviečiu patriotus nepamiršti „Žalgirio“ ir jam padėti finansais. Nuo praėjusio sezono savivaldybė neskyrė žadėtų 2 milijonų litų, todėl klubas iki šiol yra skolingas žaidėjams.

Sveikinu užsieniečių žiniasklaidą, kuriai ši naktis yra juoda“.

Po šios pergalės vienintelis „Žalgiris“ C grupėje yra laimėjęs visus tris žaistus susitikimus.

Ketvirtajame ture „Žalgiris“ savo aikštėje priims Milano „EA7 Emporio Armani“ vyrus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (127)