Jis teigė, kad "Žalgiriui" padeda dievai ir Lietuva gyvuos, kol bus "Žalgiris":

"Prieš šias rungtynes mūsų krepšininkai buvo įsitempę, nes labai troško anksčiau laiko iškovoti kelialapį į Eurolygos "Top 16" etapą. Tačiau ta įtampa neleido "Žalgiriui" atsipalaiduoti, todėl visą laiką mūsiškiai žaidė maksimalia jėga ir pademonstravo labai galingą žaidimą. Dvikovos baigtis buvo nulemta jau trečiajame kėlinyje.

Mes buvome stipresni, mums padeda dievai ir, kaip visada, "Žalgirio" arenoje gausiai susirinkę krepšinio sirgaliai. Tarp jų vėl buvo malonu matyti ir olimpinį čempioną Modestą Paulauską, kuriam įteikiau simbolinę sirgaliaus kortelę kaip vienam trejų metų gimtadienį švenčiančio "Žalgirio" sirgalių klubo steigėjų. Lietuva gyvuos, kol bus tokie krepšinio ąžuolai ir "Žalgiris."

Manau, kad per likusias grupės rungtynes treneris Joanas Plaza leis daugiau žaisti jaunimui, kuris pasistengs nesugadinti "Žalgirio" markės."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)