„Nors mūsų komandos treneris Joanas Plaza nepabijojo išleisti jaunimo į aikštelę nuo rungtynių pradžios ir davė „forų“, net tuo „Lietuvos rytas“ nesugebėjo pasinaudoti. Jie manė, kad žaidžia su tokiais, kaip Mantas Kalnietis, Tomas Delininkaitis, Dainius Šalenga, kuriuos galima pastumdyti ir gauti pergalę. Tačiau jie žaidė visai su kito lygio komanda, nors joje nebuvo vienų iš lyderių - Darjušo Lavrinovičiaus ir Tremmello Dardeno. Tačiau jų draugai, ypač Ibrahimas Jaaberas ir Marko Popovičius, padarė šou ir varžovus paliko be vilties.

Po rungtynių, kai ėjau pasveikinti jas laimėjusių „Žalgirio“ krepšininkų, „Siemens“ arenos sirgaliai keikė mane kaip pažeminti iškrypėliai. Malonus jausmas, kad pavyko sugriauti dirbtiną velnių lizdą, kuriam dirba visa Lietuva. Prieš šias rungtynes žiniasklaidoje išspausdinti provokaciniai, gandų straipsniai tik sustiprino mane ir „Žalgirį“, - portalui kaunodiena.lt taip dvikovą pakomentavo V. Romanovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)