KKSD padėka už pergales ir Lietuvos vardo garsinimą įteikta ir gluminančių pasisakymų nevengiančiam Kauno „Žalgirio“ savininkui Vladimirui Romanovui, neseniai Rusijos žiniasklaidai pareiškusiam, kad Lietuvoje etninių lietuvių nėra, o visi gyventojai kilę iš Lenkijos, Baltarusijos ar kitų kraštų.

„Kiekvienas apdovanojimas kažką reiškia, bet man svarbiausia, kad pažinau krepšinį iš vidaus. Būnant pasaulio čempionu lengviau kalbėti su žaidėjais ir ypač – su treneriais“, – atsiėmęs padėką sakė V. Romanovas.

Primename, kad „Ūkio banko investicinės grupės“ prezidentas su Vitoldo Masalskio treniruojama komanda planetos pirmenybėse laimėjo amžiaus grupės virš 65-erių metų varžybas. V. Romanovas finansiškai parėmė veteranų kelionę į čempionatą, o Brazilijoje ir pats epizodiškai buvo pasirodęs ant parketo.

KKSD apdovanojimais antradienį taip pat pagerbti šiemet veteranų varžybose pasižymėję lietuviai, Europos Makabiados prizininkai, svarų indėlį plėtojant šalies sportą įnešę specialistai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją