Jam lūžo šeivikaulis. Gydytojai prognozuoja, kad šveicaras be krepšinio praleis 4-6 savaites, taigi Hjustonas susidūrė su nemenka problema.

C. Capela, šį sezoną vidutiniškai rinkęs po 11,8 taško ir 8 atkovotus kamuolius, jau praleido paskutines penkerias „Rockets“ rungtynes, kuriose jo netektį stengėsi kompensuoti Nene ir Montrezlas Harrellas.

Vis dėlto tokių pajėgumų po krepšiu yra mažokai ir „Rockets“ jau pradėjo aktyviai dairytis pastiprinimo.

ESPN žurnalistas Marcas Steinas skelbia, kad Teksaso komanda nusižiūrėjo Sakramento „Kings“ centrą iš Graikijos Kostą Koufosą (vid. 5,9 taško ir 5,8 atk. kam.). Dabar jis – pagrindinis „Raketų“ taikinys.

„Kings“ priekinėje linijoje turi ne tik lygos žvaigždę DeMarcusą Cousinsą. bet ir Willię Cauley-Steiną bei Anthony Tolliverį, tad būtinybės išlaikyti sudėtyje K. Koufoso jiems nėra.

Todėl tikėtina, kad jau artimiausiu metu „Rockets“ ir „Kings“ gali pasiekti susitarimą. NBA žaidėjų perėjimo langas užsidarys vasario 23 dieną.

Tuo metu D. Motiejūnas be žaidimo – jau aštuonis mėnesius.

Paskutinis mačas, kurį D-Mo sužaidė NBA lygoje, vyko dar pavasarį – balandžio 27 dieną, kai „Raketos“ svečiuose 81:114 neprilygo Ouklando „Golden State Warriors“, pralaimėjo Vakarų konferencijos ketvirtfinalio seriją 1:4 ir baigė savo sezoną.

Nuo to laiko D-Mo praleido 58-erias potencialias (39-erias oficialias ir 19 kontrolinių) rungtynes – 6-erias Rio su Lietuvos rinktine bei 13-a kontrolinių ir 33-ejas naujajame NBA sezone bei 6-erias ikisezonines.

Tiesa, pastaruoju metu susidomėjimą lietuviu netiesiogiai išreiškė bent keli NBA klubai – Klivlando „Cavaliers“, Vašingtono „Wizards“, Jutos „Jazz“, Portlando „Trail Blazers“ ir Los Andželo „Lakers“, tačiau oficialių pasiūlymų kol kas nepateikė nė vienas iš jų.

O mūsiškio itin pageidavę Bruklino „Nets“ tartis su D. Motiejūnu artimiausius kalendorinius metus negali.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)