Mačui įsibėgėjus Mariaus Kiltinavičiaus auklėtiniai triuškino varžovus net 22 taškų skirtumu, tačiau paskutiniame kėlinyje kur kas labiau patyrusiai DP prabudo savigarba.

Be trenerio rungtyniaujantys vasaros lygos autsaideriai likus žaisti pusantros minutės iki finalinės sirenos priartėjo iki 65:69, vis dėlto lemiamu metu neapsigynė ir buvo priversti susitaikyti su eiline nesėkme.

Tiesa, DP gali pasiguosti tuo, kad pralaimėjo mažiausiu skirtumu šiame turnyre.

Savo ruožtu, pergalių ir pralaimėjimų balansą išlyginusi JL kyla į šeštą vietą.

Nugalėtojų gretose naudingiausias buvo 20-metis vokietis Joshua Obiesie. Viurcburgo „s.Oliver“ klubo įžaidėjas pelnė 23 taškus, atkovojo 8 kamuolius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.

DP ekipoje išsiskyrė 7 iš 9 tritaškių pataikęs Haroldas Saprykinas. Gynėjas surinko 21 tašką ir atliko 5 rezultatyvius perdavimus.

10 taškų pridėjo Jonas Zakas, 9 – Mindaugas Stašys, taip pat atlikęs 6 rezultatyvius perdavimus.

Komandos kapitonas S. Galdikas tenkinosi 7 taškais ir 8 atkovotais kamuoliais.

Pirmą kartą Kėdainiuose rengiamoje Vasaros lygoje varžosi 8 komandos, rato sistema sužaisiančios po 7 mačus.

Rugpjūčio 4 d. keturios geriausios komandos išmėgins jėgas pusfinaliuose, o finalas įvyks rugpjūčio 5-ąją. Karščiausias vasaros dvikovas žiūrėkite Delfi portale ir televizijos kanalu Delfi TV.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)