Po 17 taškų nugalėtojams pelnė Bradley Wanamakeris, Trevoras Mbakwe ir M. Katelynas.

Per 23 žaidimo minutes (22:53) lietuvis pataikė 3 tritaškius iš 4, 3 dvitaškius iš 4 bei 2 baudų metimus iš 4. Be to jis atkovojo 4 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, sykį suklydo ir dukart prasižengė.

Šeimininkų gretose sėkmingiausiai žaidė Jonathanas Wallace'as (20 tšk.), Bogdanas radosavljevičius (12 tšk.), Branislavas Ratkovica ir Nickas Wigginsas (po 11 taškų).

Taip pat tris susitikimus iš keturių laimėjusi Veisenfelso „Mitteldeutscher BC“ komanda su Simonu Serapinu – šešta.

Trečią nesėkmę ketvirtajame ture patyrė ir į tryliktą poziciją smuktelėjo Bonos „Telekom Baskets“ klubas su dviem lietuviais, svečiuose 71:84 (9:26, 25:23, 13:19, 24:16) pralaimėjęs į vienuoliktą vietą pakilusiam Frankfurto „Fraport Skyliners“ (1/3) klubui.

Tadas Klimavičius į šeimininkų krepšį įmetė 5 taškus, atkovojo 4 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir prasižengė 4 kartus. Per 23 su puse minutės (23:33) jis prametė visus 3 tritaškius bei realizavo 5 baudų metimus iš 6.

Beno Veikalo sąskaitoje 2 taškai, sugriebtas kamuolys, rezultatyvus perdavimas ir pražanga. per 15 su puse minutės (15:17) jis pataikė vienintelį mestą dvitaškį, tačiau visi 5 jo tolimi metimai buvo netikslūs.

22 taškus į aikštės šeimininkų krepšį įmetė Mickey McConnellas, po 11 – Angelo Caloiaro ir Steve'as Wachalskis.

17 taškų prie pergalės prisidėjo Seanas Armandas, 14 – Danilo Barthelas.

Vokietijos krepšinio lygoje pirmauja visus keturis susitikimus laimėję Berlyno „Alba“, šalies čempionai Miuncheno „Bayern“ ir Kvakenbriuko „Artland Dragons“ krepšininkai.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją