Antro kėlinio viduryje po Derricko Rose‘o taiklaus metimo iš po krepšio „Bulls“ pranašumas buvo išaugęs iki 14 taškų (51:37), tačiau ilgai neišsilaikė.

Netrukus K. Duranto įžiebti „Thunder“ krepšininkai surengė 15:3 spurtą ir prieš antrą rungtynių pusę sumažino deficitą iki 2 taškų (52:54).

Visgi grįžę iš rūbinės „Thunder“ krepšininkai vėl krito į duobę – D. Rose‘as pelnė šešis taškus iš eilės, o ketvirčio pabaigoje Bobby Portisas padidino „Bulls“ persvarą iki 18 taškų (86:68).

Visgi Oklahomos komanda surado jėgų pakilti į paskutinį šturmą – įpusėjus ketvirtam kėliniui, „Thunder“ snaiperis Anthony Morrow pataikė du tritaškius iš eilės, Russellas Westbrookas ir Enesas Kanteris pridėjo po dvitaškį ir „Bulls“ pranašumas sumažėjo iki 6 taškų (93:99).

Vis dėlto tai buvo viskas, ką „Thunder“ pavyko padaryti. J. Butlerio vedami svečiai iš Čikagos sėkmingai atsilaikė prieš šeimininkų bandymą prisivyti ir iškovojo pergalę (105:96).

Šiame mače „Bulls“ pirmavo nuo pat pirmos iki paskutinės minutės. Čikagos komanda taip pat atkovojo daugiau kamuolių (53-48) ir atliko rezultatyvių perdavimų (22-20).

„Thunder“: Kevinas Durantas 29 (9 atk. kam., 7 rez. perd.), Russellas Westbrookas 26 (7 atk. kam., 8 rez. perd., 6 per. kam., 6 kld.), Enesas Kanteris 14 (13 atk. kam.), Anthony Morrow 9 taškai.

„Bulls“: Jimmy Butleris 23, Pau Gasolis 21 (13 atk. kam., 6 rez. perd.), Derrickas Rose‘as 19, Taj Gibsonas 13 (10 atk. kam.), Bobby Portisas 7 taškai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją