Dėl koronaviruso būrio žaidėjų netekęs „Lietkabelis“ vertėsi vos 8-ių žaidėjų sudėtimi, tačiau tai nebuvo problema kovoje su grupės autsaidere.

Solidžiai po pertraukos trečią kėlinį sužaidę šeimininkai vienu metu turėjo 20-ies taškų persvarą (59:39).

Ketvirtame kėlinyje svečiai nežymiai sumažino deficitą, tačiau atkurti intrigos neturėjo jokių galimybių.

„Lietkabelis“: Gediminas Orelik 21, Dovydas Giedraitis 17, Kasparas Berzinis 13, Kristupas Žemaitis 10, Panagiotis Kalaitzakis 7, Džordže Gagičius 6 (5 atkov. k.) taškai, Gabrielius Maldūnas ir Grantas Vasiliauskas taškų nepelnė.

„Dolomiti Energia“: Johnathan Williams 15, Cameron Reynolds 10, Desonta Bradford 9, Wesley saunders 8 taškai.

Nenado Čanako auklėtiniai Italijos lygoje penktąją vietą šiuo metu užimančią ekipą nugalėjo pirmajame rate išvykoje – 77:61. „Dolomiti“ per 12 turų Europos taurėje laimėjo vos sykį ir yra paskutinėje A grupės vietoje, o „Lietkabelis“ (6/6) užima septintąją poziciją.

Dvikovą praleido COVID-19 virusu apsikrėtę Tadas Vaičiūnas bei Karolis Giedraitis, o praėjusią savaitę po kelionės į Krasnodarą koronavirusu susirgo kapitonas Vytenis Lipkevičius, kuris trečiadienį taip pat liko namuose.

„Lietkabelio“ trenerių štabe susiklostė neįprasta situacija – dėl COVID-19 Nenadas Čanakas prarado ir dar vieną asistentą – šeštadienį „Betsafe-LKL“ rungtynėse su Vilniaus „Rytu“ nebuvo Laimono Eglinsko, o trečiadienį rungtynėse nebuvo ir skauto Simo Juraičio.

Turnyro rikiuotė:

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)