„Galimybė keltis į Pirėjų išties buvo. Nežinau, kas galiausiai sutrukdė perėjimui – apie tai sklido tiek daug kalbų, kad sunku beatsekti, kur yra teisybė. Svarbiausia, jog dabar visos tos kalbos baigėsi, ir galiu būti ramus dėl savo ateities bei susikaupti ties žaidimu.

Dėmesys, kurį parodė „Olympiakos“, man buvo labai svarbus. Šis klubas yra vienas stipriausių Europoje, todėl kasdien skambučio iš jų tikrai nesulauksi. Be to, šiai komandai vadovauja Serbijos rinktinės treneris. Bet nieko dabar nebepakeisi. Likau „Lietuvos ryte“, ir esu dėl to laimingas“, – pirmadienį DELFI sakė krepšininkas, kartu su Vilniaus ekipa išvykęs į Rusiją, kur „Lietuvos rytas“ po dienos žais Europos taurės mačą su Krasnodaro „Lokomotiv Kuban“ klubu.

Tuo tarpu „Lietuvos ryto“ vyriausiasis treneris Aleksandras Džikičius, DELFI paklaustas apie neįvykusį tautiečio perėjimą į „Olympiakos“, neslėpė, kad A. Rašičių būtų išleidęs nenoromis.

„Esu iš tų trenerių, kurie nemėgsta keisti komandos sudėties sezono metu. Todėl prarasti du žaidėjus per kelias dienas tikrai nebūtų smagiausias nutikimas mano gyvenime.

Kita vertus, negalima ir krepšininko laikyti komandoje per prievartą. Pavyzdžiui, kai Martynas Gecevičius panoro išbandyti save užsienyje, nedariau tam jokių kliūčių. Šiaip ar taip, esu laimingas, kad Saša (A. Rašičius – DELFI) lieka Vilniuje ir padės mums užbaigti tai, ką pradėjome“, – kalbėjo specialistas iš Serbijos.

Primename, kad praėjusią savaitę „Lietuvos ryto“ stovyklą paliko puolėjas Bradas Newley, kuris karjerą tęs Valensijos „Basket“ (Ispanija) komandoje.
Kalbama, kad australui įkandin iš Vilniaus išvykti turėjusio A. Rašičiaus perėjimas į „Olympiakos“ žlugo, kuomet klubams nepavyko susitarti dėl abiems pusėms priimtinų sąlygų. Vietoje A. Rašičiaus Pirėjo klubas pasikvietė amerikietį Acie Law.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją