Gomelio mieste gimęs baltarusis prieš trylika metų išgirdo savo pavardę NBA naujokų biržoje. 2006-ais metais puolėją 48-uoju šaukimu pasirinko Vašingtono „Wizards“ klubas. Tiesa, Veremenko NBA lygoje taip niekada ir nedebiutavo, o arčiausiai jos buvo atsidūręs 2008-ais, kai atstovavo „Wizards“ ekipai Vasaros lygos turnyre.

Didžiąją karjeros dalį Rusijos klubuose praleidęs krepšininkas taip pat spėjo parungtyniauti Turkijoje, Italijoje, Vokietijoje bei Kipre. 2011-ais metais Veremenko tapo Europos taurės čempionu atstovaudamas Kazanės UNICS komandai.

Baltarusiui priklauso ir absoliutus Europos taurės rekordas – per savo karjerą šiame turnyre Minsko klubo naujokas atkovojo net 609 kamuolius.

Primename, jog vakar vykusiose draugiškose rungtynėse Minsko „Cmoki“ net 103:84 sutriuškino Vilniaus „Ryto“ krepšininkus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)