„Tikimės, kad Keyronas „Perlo-MRU“ komandoje duos stabilumo įžaidėjų grandyje. Jis geba pats rinkti taškus ir taip pat gerai mato aikštę. Amerikietis yra rungtyniavęs Lietuvoje, todėl atvykęs čia nepatirs kultūrinio šoko ir turėtų greitai adaptuotis“, - apie pirkinį pasakojo „Perlo-MRU“ vadovas Giedrius Aidietis.

K. Sheardas jau treniravosi su naujais komandos draugais. Atakų organizatorius NKL čempionate debiutuos savaitgalio rungtynėse. Penktadienį namų aikštėje „Perlas-MRU“ susitiks su Kauno „Žalgiriu-2“, o šeštadienį išvykoje - su Vilniaus „Statyba“.

Praėjusį sezoną K. Sheardas gynė Plungės „Olimpo“ garbę. Regioninėje krepšinio lygoje (RKL) žaidėjas pelnydavo vidutiniškai 17,1 taško (64 proc. dvitaškių, 44 proc. tritaškių), atkovodavo 4,4 bei perimdavo 3,3 kamuolio, atlikdavo 2,4 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo po 17 naudingumo balų.

„Perlo-MRU“ naujokas 2010-2011 metų sezone žaidė Plungėje, o prieš atvykdamas į Lietuvą rungtyniavo Rumunijoje bei Slovakijoje.

NKL turnyre pirmauja Mažeikių „Mažeikių“ (22/6) krepšininkai, lenkiantys Alytaus „Dzūkijos“ (20/8) ir „Olimpo“ (20/8) ekipas.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)