Vilkai kitą sezoną žais rekonstruotoje ir G. Žiemelio verslo imperijai priklausančioje „Avia Solutions Group“ arenoje. „Rytas“ savo namų mačus žaidžia penkis kartus mažesnėje, šalia esančioje „Jeep“ arenoje.

Vilniaus „Rytas“ komplektuoja tikrai įspūdingą lietuvišką komandą. Vertas pagarbos varžovas su daugybe privalumų Lietuvos krepšinio bendruomenei. Priėmėme sprendimą sudaryti sąlygas (perkelti keliolika renginių ir visokeriopai prisitaikyti) jai svarbiausias rungtynes žaisti rekonstruotoje „Avia Solutions Group“ arenoje ir priimti daug daugiau fanų bei visokeriopai atitikti FIBA Čempionų lygos reikalavimus. Tuo pačiu Europoje namų arena vadinti beveik 11 tūkstančių žiūrovų talpinantį sporto objektą.

Išvengiant spekuliacijų, „Wolves“ klubas už namų arenos paslaugas mokės maždaug 40 procentų brangiau. Vadinkime tai bendru indėliu į krepšinį. Jei sugeba vienoje arenoje žaisti „Lakers“ ir „Clippers“, sugebės ir „Wolves“ su „Rytu“. Sprendimas „Ryto“ rankose“, – rašė G.Žiemelis.

Abu klubai artėjantį sezoną žais tarptautiniuose turnyruose – „Rytas“ FIBA Čempionų lygoje, „Wolves“ – Europos taurėje.

Prieš kiek daugiau nei mėnesį „Ryto“ direktorius Jaroslavas Latušinskij bendraudamas su portalu Delfi sakė, kad žaidimas ASG arenoje – vienas iš svarbiausių namų darbų.

„Kalbant apie artimiausius namų darbus, visada egzistuoja ir egzistuos arenos klausimas. Kol kas nieko apčiuopiamo negaliu pasakyti, tačiau matysime. Tikriausiai šią savaitę su „Avia Solution Group“ (ASG) arenos atstovais sėsime prie stalo, kalbėtis, derėtis, žiūrėsime jų viziją, kaip pavyktų arenoje sutalpinti dvi komandas. Nuo to ir atsispirsime“, – tada kalbėjo vyras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją