Remiantis abc7.com portalu, krepšininkas užsibarikadavo savo namuose, Los Andželo priemiestyje Sherman Oakse, po paryčiais kilusio susišaudymo su atvykusiais policijos pareigūnais.

Anot teisėsaugos atstovų, į pagalbos liniją paskambino krepšininko mama, kuri kalbėjo apie neprognozuojamą sūnaus elgesį.

Atvykus į namus policijos pareigūnams, 27-erių T. Honeycuttas į juos paleido šūvius, pastarieji atsakė tuo pačiu.

Skelbiama, kad nei vienas pareigūnas susišaudymo metu nebuvo sužeistas.

Po šūvių krepšininkas užsibarikadavo namuose, policininkams nepavyko su juo užmegzti dialogo, tačiau remiantis jo tekstiniais pranešimais, jis yra gyvas.

Mažiausiai 30 žmonių iš aplinkinių namų buvo evakuoti siekiant užtikrinti jų saugumą, į įvykio vietą buvo atvykusi ir Specialiųjų operacijų komanda.

T. Honeycuttą 2011 m. NBA naujokų biržoje 35-uoju šaukimu pasirinko Sakramento „Kings“ klubas, čia jis praleido porą sezonų.

Vėliau amerikietis persikėlė į Europą, atstovavo Maskvos srities „Chimki“ (2014-2016 m., 2017 m.) ir Stambulo „Anadolu Efes“ (2016/2017 m.) klubams.

2015 m. Rimo Kurtinaičio vadovaujamoje „Chimki“ ekipoje krepšininkas džiaugėsi iškovota Europos taure.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)