Pirmuosius susitikimo taškus pelnė vilniečių vidurio puolėjas iš Makedonijos, tačiau „Neptūno“ legionierius R.Broadusas atsakė tuo pačiu (2:2). Šeimininkai pirmavo 8:6 (4 min.), o R. Broadusas tapo tikru galvos skausmu sostinės klubo gynybai. Tačiau R. Seibutis aktyviai rinko taškus, P. Samardžiskis galingai krovė kamuolį iš viršaus - 17:10 (6 min.), o pirmojo kėlinio - 23:19.

Aikštelėje toliau vyko atkakli kova - 26:25 (13 min.). Tris pražangas jau užsidirbęs J. Blūmas pataikė tritaškį, realizavo baudos metimus ir svečiai vėl bandė atsiplėšti (34:27). Vilniečiai aktyviai gynėsi ir rinko taškus puolime. Po dviejų kėlinių rekordinė „Lietuvos ryto“ persvara - 51:34.

Trečiojo kėlinio pradžioje vilniečiai surengė įspūdingą ataką - greitame puolime R. Seibutis atliko perdavimą M.Katelynui ir šis nenusileidęs ant žemės įdėjo kamuolį iš viršaus (61:35).

Skirtumas tarp komandų vis augo - 68:38 (26 min.), o vilniečių treneris Aleksandras Džikičius į aikštę išleido puolėją Eimantą Bendžių.

Nors šeimininkai kovojo iki galo ir sugebėjo kiek aptirpdyti rezultatą - 85:64 (35 min.), vilniečiai intrigos atkurti nebeleido.

„Neptūnas“: Martynas Mažeika 16, Deividas Gailius 14, Nikita Barinovas 13 taškų.

„Lietuvos rytas“: Renaldas Seibutis, Predragas Samardžiskis, Steponas Babrauskas ir Dovydas Redikas po 12, Janis Blūmas ir Mindaugas Katelynas po 11 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)