„Rockets“ artimiausius du mačus žais su Indianos „Pacers“ - ketvirtadienį Maniloje (Filipinuose) ir sekmadienį Taipėjuje (Taivane). Būtent dabar D. Motiejūnas turi geriausią progą įrodyti savo vertę ir potencialą vyriausiam ekipos treneriui Kevinui McHale'ui.

„Manau, puolime jis atliko nemažai gerų dalykų, tačiau gynyboje darė klaidų ir mes tai turime pataisyti. Jam reikia atrasti, kaip jis gali būti naudingas savo komandai. Tai - ilgas procesas. Tikrai ilgesnis nei viena savaitė“, - po pirmo mačo su Naujojo Orleano „Pelicans“ (115:116) sakė K. McHale'as.

Lietuvis, kuris per 25 min. pelnė 4 taškus, atliko 3 rezultatyvius perdavimus, atkovojo 6 kamuolius ir prasižengė 6 kartus, taip pat pripažino, kad jam dar reikia pasitempti.

„Kiekviena diena, kai mane įveikia, daro mano geresnį. Jei to nepriimsi, tu negalėsi tobulėti ir judėti į priekį“, - teigė D. Motiejūnas.

„Krepšinyje yra daug dalykų, kurie nėra gražūs. Pasitaiko dienų, kai skausminga būti baudos aikštelėje. Papildomos treniruotės - taip pat ne tai, ką tu mėgsti. Kartais grįžti iš kelionės 3 val. nakties, o jau po kelių valandų laukia treniruotė. Tačiau visa tai atsiremia į valią. O kai treniruotėje atiduodi visą širdį bei jėgas, jauti didelį malonumą“, - tikino Europos vicečempionas.

„Tai - naujas sezonas ir nauji metai. Aš - nebe naujokas. Jausmas jau kiek kitoks. Dirbu labai daug ir tikiuosi, kad tai pasiteisins“, - pridūrė lietuvis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)