„Džiugu, kad po aštuonerių metų pertraukos stovykla grįžta į Vilnių. Jau esame aplankę Uteną, Raseinius, Druskininkus, Kauną, Klaipėdą ir kitus miestus. Labai tikiuosi, jog jaunieji krepšininkai pasisems naujų žinių bei išgirs patarimų, kurie jiems pravers ne tik kitą sezoną, bet ir vyrų krepšinyje tolimesnėje ateityje“, – sako J. Valančiūnas.

Stovyklą remia NBA ir „Nike“. Tad kiekvienas stovyklos dalyvis gaus „Nike“ aprangas, kojines, NBA kamuolius, kepuraites bei marškinėlius. Stovyklos dalyvius apgyvendins šiuolaikiškas keturių žvaigždučių viešbutis „Loop“, o maitinimu pasirūpins itališkos virtuvės restoranas „Aerottoria“, įsikūręs naujame „AeroCity Tech Valley“ pastate.

Be K. Maksvyčio, su kuriuo J. Valančiūnas jaunystėje iškovojo visus svarbiausius titulus, treniruotes ves pirmoji JV trenerė Sinilga Bartaševičiūtė, krepšininką toliau tobulinęs Gintautas Regina, treneriai Darius Maskoliūnas, Arvydas Gronskis, Edvinas Justa, Virginijus Mikalauskas, Martas Skrabulis, Deividas Rinkevičius.

Stovyklos dalyviams specialią paskaitą apie krepšininkų psichologiją skaitys Kauno technologijos universiteto Socialinių, humanitarinių mokslų ir menų fakulteto docentas daktaras Gintautas Cibulskas.

Stovykla vyks birželio 26-29 dienomis NBA krepšinio mokyklos daugiafunkcinės sporto paskirties komplekse Vilniuje (Žemynos g. 14). Treniruotes stebėti galės ir krepšinio specialistai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją