Marcas Steinas skelbia, kad „Pelicans“ yra atviri Z. Williamsono mainams, nes nori gauti pirmojo trejeto šaukimą ir taip pasikviesti daug žadantį talentą Scootą Hendersoną.

Pridedama, kad mainuose gali atsidurti ir kita ekipos žvaigždė Brandonas Ingramas, tačiau J. Valančiūno klubo vadovai prioritetą teikia Z. Williamsono išmainymui.

„Pelicans“ artėjančioje biržoje priklauso 14-as šaukimas. S. Hendersonui prognozuojamas antras arba trečias šaukimas.

Z. Williamsonas buvo pasirinktas pirmuoju numeriu 2019 m., o praėjusią vasarą su „Pelicans“ sudarė penkerių metų ir 194 mln. JAV dolerių sutartį.

22-ejų krepšininkas niekaip nesusitvarko su viršsvoriu ir traumomis. „Pelicans“ taip pat yra nepatenkinti puolėjo požiūriu į darbą.

Pirmąjį sezoną Z. Williamsonas sužaidė vos 24-erias rungtynes, pastarąjį – 29-erias, o 2021-2022 m. sezone apskritai nežaidė.

Vis tik būdamas sveikas jis demonstravo fantastišką produktyvumą – rinko po 26 taškus, 7 atkovotus kamuolius ir 4,6 rezultatyvaus perdavimo.

Praėjusį sezoną „Pelicans“ iškovojo 42 pergales, patyrė 40 nesėkmių ir nepateko į atkrintamąsias varžybas. Kol Z. Williamsonas buvo sveikas, „Pelicans“ buvo užkopusi į pirmą Vakarų konferencijos vietą, tačiau vėliau greitai nusirito žemyn.

J. Valančiūno kontraktas su „Pelicans“ galioja dar vienerius metus.

NBA naujokų birža įvyks birželio 22 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)