„Dar ir dabar žaidžiu krepšinį. Man LMKL šventė bus labai smagi ir džiaugiuosi, jog galėsiu joje dalyvauti“, – sakė dainininkas, kuriam šventė išskirtinė ne tik todėl, jog žais, bet ir pasirodys scenoje bei atliks garsiausias savo dainas.

Pats V. Baumila yra žaidęs krepšinį, todėl kaip ir kiekvienas tuo laikmečiu dėl šios sporto šakos galvą pametęs vaikinas, žavėjosi S. Štombergo žaidimu, o dabar jis pats pasirodys ant parketo su šiuo snaiperiu.

„Man bus garbė būti vienoje komandoje su S. Štombergu, V. Alekna, A. Duonėla ir kitais, nes būdamas paauglys žavėjausi šiomis žvaigždėmis“, – džiaugėsi pašnekovas.

Anksčiau V. Baumila buvo tikras moterų krepšinio aistruolis ir lankydavosi visose Vilniaus „Lietuvos telekomo“ rungtynėse.

„Anksčiau labai lankiausi rungtynėse, kai dar buvo „Lietuvos telekomo“ komanda – niekada tų mačų nepraleisdavau. Net ir dabar pasidomiu LMKL rezultatais internete“, – su nostalgija tuos laikus prisimena V. Baumila.

V. Baumila jau turi patirties žaisdamas krepšinį ir prieš merginas, kadangi iš karto po Naujųjų metų dalyvavo labdaros rungtynėse, kur „Kažkur matyti“ išbandė jėgas su LMKL čempionėmis Vilniaus „Kibirkšties-VIČI“ krepšininkėmis. 27-erių vilnietis neslepia – jį iš ties žavi krepšininkės.

„Visos krepšininkės gražios – net keista. Bus smagu rungtyniauti prieš geriausias LMKL žaidėjas“, – sakė V.Baumila.

LMKL „Visų žvaigždžių“ diena vyks vasario 7-ą dieną 17 valandą „Alytaus“ arenoje.