Šeimininkams po taškų atnešė Marius Valinskas ir Jonas Zakas, 10 – Dayshonas Smithas, po 9 – Žygimantas Skučas ir Ivanas Vranešas, 8 – Evaldas Šaulys, po 7 – Joshas Newkirkas ir Ernestas Sederevičius, po 6 – Šarūnas Beniušis ir Ryanas Tayloras.

Pirmajame rungtynių kėlinyje komandos sunkiai bėgėjosi, o po ne rezultatyvaus pirmojo ketvirčio uteniškiai pirmavo trijų taškų skirtumu – 17:14.

Antrajame rungtynių kėlinyje aukštesnę pavarą įjungę uteniškiai demonstravo sėkmingesnį puolimą ir prieš antrąją rungtynių dalį savo pranašumą padidino iki dviženklės – 46:31.

Savo sąlygas varžovams uteniškiai diktavo ir po ilgosios pertraukos. Abejose aikštės pusėse sėkmingesnį žaidimą demonstravę O.Kostičiaus auklėtiniai prieš lemiamą susitikimo kėlinį savo pranašumą padidino iki 19 taškų – 66:47.

Ketvirtajame ketvirtyje uteniškiai pabaigė ankščiau pradėtą darbą ir į savo sąskaitą įsirašė šeštąją pergalę Šiaurės Europos krepšinio lygoje iš tiek pat galimų – 88:63

Sausio 26 d. uteniškiai pabaigs kovas Šiaurės Europos krepšinio lygos grupių etape. Kovoje dėl pirmosios vietos grupėje uteniškiai priims „Bakken Bears“ ekipą iš Danijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją