Praėjusiame sezono Slupsko „Czarni“ komandos marškinėlius vilkėjęs amerikietis Lenkijos čempionate per rungtynes aikštelėje praleisdavo 28 minutes, per kurias pelnė po 15,7 taško (42,7 proc. metimų iš žaidimo), atkovojo po 5,2 kamuolio, atliko po 2,2 rezultatyvaus perdavimo bei rinko po 14,8 naudingumo balo.

B. Ivey atstovaujamas klubas Lenkijos pirmenybėse užėmė šeštąją vietą bei savo pasirodymą baigė ketvirtfinalyje.

„Fiziškai stiprus, kontakto nebijantis ir prasiveržimus mėgstantis gynėjas. Brae pasižymi puikia darbo etika. Džiaugiamės pasiekę susitarimą su šiuo gynėju, kuris vis dar yra kylantis ir turintis tikslą pasiekti aukštesnį lygį“, – apie komandos naujoką kalbėjo Utenos klubo direktorius Gintautas Matulis.

Po studijų JAV, naujasis Utenos ekipos gynėjas karjerą pradėjo Makedonijoje, kur atstovavo Skopjės „Akademija FMP“ komandai, o vėliau persikėlė žaisti į Lenkiją.

Utenos klubas tęsia komplektacijos darbus – artimiausiu metu komandą papildys pagrindinis atakuojantis gynėjas bei sunkusis krašto puolėjas.

Be B.Ivey sutartis su Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ taip pat jau turi Žygimantas Skučas, Marius Valinskas, Evaldas Šaulys, Ivanas Vranešas, Šarūnas Beniušis, Ernestas Sederevičius, Titas Didžgalvis bei Scoochie Smithas.

Jonavos klube rungtyniaus aukštaūgis iš Serbijos

Jonavos „CBet“ klubas aktyviai tęsia komandos komplektavimo darbus ir pristato dar vieną naujoką – Aleksandarą Marelją iš Serbijos.

207 cm ūgio vidurio puolėjas pastaruosius du sezonus praleido Kuveito čempionate atstovaudamas „Kazma“ ekipai.

Serbas savo spalvingos karjeros metu pakeitė net 14 komandų ir yra rungtyniavęs stipriausiose Ispanijos, Vokietijos, Belgijos, Serbijos, Lenkijos lygose. Aukštaūgis yra vilkėjęs tokių ekipų kaip „Murcia“, „Real Betis“, „Mega Basket“ marškinėlius.

30-metis aukštaūgis puikiai pažįsta ir pernai „CBet“ komandoje rungtyniavusį tautietį Goraną Huskičių, su kurio konsultavosi prieš pasirašydamas kontraktą su Jonavos ekipa.

„Pirmiausia, tai labai gerbiu Lietuvos krepšinį. Šioje šalyje yra labai stiprių Europos komandų. Goranas man papasakojo daug puikių dalykų apie Jonavos organizaciją, personalą, ekipos ištikimiausius fanus. Žinau, kad Lietuvoje žaidžiamas labai protingas krepšinis ir nekantrauju save išmėginti Lietuvos krepšinio lygoje“, – prisijungimą prie „CBet“ komentavo Marelja.

Šią vasarą Aleksandaras tapo penktuoju naujoku, sustiprinusiu Virginijaus Šeškaus treniruojamą Jonavos „CBet“ ekipą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją