UNIKS ekipa pastaruoju metu demonstruoja įspūdingą sportinę formą: Eurolygos naujokai per paskutinis 7-is susitikimus iškovojo 6-ias pergales. Ypač įspūdingai įveikta CSKA: UNIKS svečiuose net 88:67 sutriuškino šeimininkus.

Pastarosiose rungtynėse Velimiro Perasovičiaus auklėtiniai pataikė net 15 tritaškių ir pakartojo klubo rekordą.

Būsimieji žalgiriečių varžovai taip pat antrame kėlinyje leido CSKA įmesti vos 7 taškus.

Tuo metu trečiadienį Lietuvos čempionai savo aikštėje po pratęsimo 98:107 nusileido „Monaco“ krepšininkams.

UNIKS strategas V. Perasovičius išskyrė „Žalgirio“ tolimus metimus bei pergales, pasiektas vadovaujant Jure Zdovcui.

„Su nauju strategu „Žalgiris“ ženkliai pagerino savo žaidimą. Komanda laimėjo trejas rungtynes per paskutinius 6-is susitikimus.

Kalbame apie komandą, turinčia pasitikėjimą savo jėgomis. Nepasaint pralaimėjimo „Monaco“ ekipai, „Žalgiris“ pataikė 13 tritaškių ir jų gynyba išties gera.

Laukiu sunkių rungtynių, ypač po dvikovos su CSKA turime būti pasiruošę šiai dvikovai“, – kalbėjo UNIKS vedlys V. Perasovičius.

Jam pritarė puolėjas Andrejus Voroncevičius. „Kiekvienam mačui ruošiamės taip, lyg jis būtų paskutinis, žengiame ant parketo kupini agresijos ir noro.

„Žalgiris“ yra rimtas oponentas, turintis subalansuotą sudėtį. Žinau, jog varžovai puikiai atakuoja iš toli.

Mūsų užduotis bus gerai gintis ir priversti varžovus žaisti mums palankų krepšinį. Tikimės savo sirgalius pradžiuginti dar viena pergale“, – vylėsi Andrejus Voroncevičius.

Rungtynėse Kauno ekipai nepadės Regimantas Miniotas, kuris ketvirtadienį treniruotės metu nesėkmingai nusileido ant rankos ir susižeidė ranką. Spėjama, kad aukštaūgiui galėjo lūžti delnikaulis. Vietoje jo į Kazanę išskrido Karolis Lukošiūnas.

Rungtynių pradžia – 18 val.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)