A. Varejao atsidūrė tikrai įdomioje situacijoje – praėjusį sezoną 33-ejų vidurio puolėjas pradėjo „Cavaliers“ ekipoje, tačiau vasarį buvo iškeistas į Portlando „Trail Blazers“. Visgi krepšininkas neužsiliko ir ten – jis netrukus buvo atleistas.

Galimybe į komandą pasikviesti ilgametį pagrindinių priešininkų žaidėją pasinaudojo „Golden State Warriors“ ekipa. Ji su krepšininku pasirašė sutartį likusiai sezono daliai bei taip sustiprino vidurio puolėjo poziciją.

Visgi „Warriors“ nepavyko antrus metus iš eilės triumfuoti NBA – komanda finale iššvaistė 3-1 persvarą bei 3-4 nusileido „Cavaliers“ ekipai.

Tačiau mažiausiai turėjo liūdėti būtent A. Varejao – nors jo atstovaujama komanda ir pralaimėjo, pagal NBA taisykles, jis turi teisę gauti iš „Cavaliers“ čempionų žiedą.

Priežastis paprasta – praėjusį sezoną A. Varejao sužaidė daugiau rungtynių būdamas „Cavaliers“ sudėtyje nei „Warriors“ (31 prieš 22). Maža to, brazilas Klivlando ekipoje žaidė visą savo karjerą – 12 metų.

Vis dėlto kol kas A. Varejao šia galimybe nepasinaudojo. Pranešama, kad ir pati „Cavaliers“ žiedo nesiūlys, nebent pats A. Varejao jo paprašytų.

Dabar A. Varejao yra laisvasis agentas, tačiau manoma, kad „Warriors“ šį žaidėją pasiliks dar bent vienam sezonui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)