Vyriausias „Unicaja“ treneris Chusas Mateo buvo diplomatiškas ir žalgiriečiams negailėjo pagyrų bei teigė, kad juos įveikti bus sunku.

„Žalgiris“ yra didelį potencialą turinti komanda su daug žaidėjų iš Lietuvos rinktinės - Mantu Kalniečiu, Robertu Javtoku, Pauliumi Jankūnu, Tadu Klimavičiumi ar Tomu Delininkaičiu. Savo sudėtį jie papildė tik stipriais naujokais, todėl dabar yra komanda, kuri gali sėkmingai pulti, o, atleidusi buvusį trenerį, bus dar alkanesnė pergalės.

Jei norime patekti į TOP-16 etapą, namuose turime būti stiprūs, žaisti gerai ir įveikti „Žalgirį“. Norime, kad mūsų fanai užpildytų tribūnas ir palaikytų mus taip pat, kaip ir visada“, - oficialiai Eurolygos svetainei sakė Ch. Mateo.

Jam pritarė ir „Unicaja“ gynėjas Saulis Blanco.

„Rungtynės su „Žalgiriu“ bus sunkios, bet labai svarbios, nes mes žaidžiame namuose, prie savo aistruolių, todėl manau, kad laimėsime. Mūsų komanda siekia bendro tikslo. Jei norime žengti į kitą etapą, privalome laimėti namų mačus. „Žalgiris“ - didis varžovas ir tiesioginis mūsų konkurentas kovoje dėl kelialapio į TOP-16“, - aiškino 194 cm ūgio ispanas.

Prognozuojami starto penketai:

Ej Rowlandas, Berni Rodriguezas, Tremmellas Dardenas, Joelis Freelandas, Nedžadas Sinanovičius („Unicaja“);

Ty Lawsonas, Tomas Delininkaitis, Sonny Weemsas, Paulius Jankūnas, Robertas Javtokas („Žalgiris“).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją