Daugiausiai savo pajamų 2003-aisiais metais karjerą baigęs M. Jordanas susilaukia iš savo prekės ženklo „Nike“ kompanijoje.

Antras pagal praėjusiais metais uždirbtus pinigus yra buvęs futbolininkas Davidas Beckhamas, kuris uždirbo 65 mln. JAV dolerių.

Trečią vietą užėmė Arnoldas Palmeris (golfas, 40 mln.), ketvirtą – Junioras Bridgemanas (krepšinis, 32 mln.), penktą – Jerry Richardsonas (amerikietiškas futbolas, 30 mln.).

Įdomu tai, kad tarp daugiausiai uždirbusių figūruoja ir legendinio futbolininko Pele pavardė. Nors 75-erių brazilas karjerą baigė dar 1977-aisiais, praėjusiais metais jis susižėrė 14 mln. JAV dolerių.

Tarp 14-os turtingiausių karjerą baigusių sportininkų yra tik viena moteris – tai buvusi teniso žaidėja Li Na, kuri praėjusiais metais uždirbo taip pat 14 mln. JAV dolerių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)