„Apie Donatą Motiejūną – jokių naujų žinių. Šiuo metu jis nesvarsto galimybės grįžti anapus Atlanto“, – socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė ESPN žurnalistas Calvinas Watkinsas.

213 cm ūgio kauniečiu, niekaip nerandančiu darbovietės NBA, itin domisi Stambulo „Darussafaka“ klubas. Turkai, kuriems vadovauja garsusis Davidas Blattas, šią vasarą surinko itin ambicingą sudėtį, o jų biudžetas siekia net 30 mln. eurų.

Visgi D-Mo jau ne kartą yra sakęs, kad nori įrodyti, jog yra NBA kalibro žaidėjas, todėl vis dar kantriai laukia galimybės žengti ant parketo.

Su nekantrumu lietuvio laukia ir naujasis Hjustono „Rockets“ treneris Mike'as D'Antoni, pareiškęs, kad D. Motiejūnui jis yra numatęs itin svarbų vaidmenyje komandoje. Specialisto žodžiais, mūsiškis kiekvienose rungtynėse turėtų žaisti net po 30 minučių.

Krepšinis.lt primena, kad Hjustono klubas dar birželio pabaigoje pateikė 4,4 mln. JAV dolerių vertės kvalifikacinį pasiūlymą D. Motiejūnui, bet pastarasis iki paskutinės dienos delsė jį priimti, tikėdamasis pelningesnės sutarties. Visgi lietuvis išliko apribotu laisvuoju agentu ir vis dar gali pasirašyti neapibrėžtos sumos sutartį su „Rockets“.

„Mes suprantame „Rockets“ situaciją ir jų norus, bet manau, kad jie taip pat supranta ir ko mes norime. Šiuo momentu nei viena pusė nėra pasirengusi priimti to, ką siūlo kita, todėl tęsime derybas ne tik su „Rockets“, bet ir su kitomis komandomis“, – prieš mėnesį „FOX 26 Sports“ papasakojo lietuvio agentas B. J. Armstrongas.

D. Motiejūnas praėjusį sezoną žaidė 37 rungtynes, vidutiniškai pelnydavo po 6,2 taško ir atkovodavo po 2,9 kamuolio. „Rockets“ klubas lietuvį buvo iškeitęs Detroito „Pistons“ komandą, bet kaunietis ten neįveikė medicininės patikros. D. Motiejūnas vėl grįžo į Hjustoną ir sužaidė 17 rungtynių starto penkete.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)