Šešių laimėtų rungtynių seriją prieš šį mačą turėjusi „Fenebahče“ buvo labai arti ketvirtojo pralaimėjimo. Iki ketvirtojo kėlinio pabaigos likus žaisti 1,9 sek. „Bahčešehir“ pirmavo 96:93, bet „Fenebahče“ vidurio puolėjas Georgios Papagiannis desperatišku metimu iš savo aikštės pusės rezultatą išlygino – 96:96.

Papildomą 5 minučių atkarpą Š. Jasikevičiaus auklėtiniai laimėjo 14:9 ir į savo sąskaitą įsirašė septintą iš eilės pergalę.

Nugalėtojų gretose rezultatyviausiai žaidė 21 tašką surinkęs Melihas Mahmutoglu, 17 pridėjo Tyleris Dorsey, 16 – Jonathanas Motley, 15 – G. Papagiannis.

Pralaimėjusiems po 23 taškus pelnė buvęs žalgirietis Tyleris Cavanaugh (5/7 dvit., 2/5 trit., 7/7 baud.) ir Axelis Bouteille.

Po šios pergalės Stambulo „Fenerbahče“ Turkijos čempionate pakilo į pirmą vietą, o „Bahčešehir“ žengia septintoje pozicijoje.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją