Arizonos universiteto krepšininkai 85:65 (41:35, 44:30) eliminavo Long Bičo universiteto atstovus.

Abu lietuviai nugalėtojų gretose atliko epizodinius vaidmenis. Motiejus Krivas per 8 min. spėjo tik atkovoti 3 kamuolius, Paulius Murauskas žaidė vos 2 min. ir niekuo nepasižymėjo.

Kitame etape jų ekipa stos prieš Deitono universitetą, išplėšususį pergalę rezultatu 63:60 (25:34, 38:26) iš Nevados universiteto žaidėjų rankų.

Petras Padegimas nugalėtojų komandoje per 8 min. taip pat liko be taškų.

Kovo beprotybėje dar rungsis Augustas Marčiulionis iš Šventosios Marijos universiteto ir Floridos universitete mokslus kremtantis Kajus Kublickas.

Tuo metu kitu keliu link NBA pasukęs Matas Buzelis po sezono su G lyga atsisveikins ne vienas – nebeliks visos jo atstovaujamos „Ignite“ komandos.

NBA pranešė, kad jaunuosius talentus ruošusi ekipa bus išformuota.

Nuo 2020-ųjų „Ignite“ buvo perspektyvių krepšininkų tramplinas į NBA naujokų biržą. Tačiau kuomet NCAA žaidžiantiems studentams taip pat buvo pradėti mokėti patrauklūs atlyginimai, tokia komanda nebeteko prasmės.

Šiame sezone „Ignite“ išsiskiria ir ypač prastais rezultatais – laimėjusi vos dvi iš 30 rungtynių yra blogiausia visos NBA G lygos komanda.

Primename, kad M. Buzeliui prognozuojamas pirmojo dešimtuko šaukimas šios vasaros NBA naujokų biržoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją