Anot „Mundo Deportivo“, krepšininkas negavo klubo leidimo, tad ateityje gali kilti abejonių dėl jo likimo Katalonijos klube, skelbia Eurohoops.

Kita vertus, pats M. Delaney nenori plėstis šia tema.

„Jei jūs galvojate, kad aš „palikau savo darbą“, esate bepročiai. Aš nenoriu komentuoti žiniasklaidos pranešimų. Kalbėsiu apie tai tada, kai tą reikės daryti“, – taip gynėjas reagavo į „Mundo Deportivo“ žinutę apie jo išvykimą. Jis pažymėjo, kad „jam buvo pasakyta, jog nekalbėtų šia tema“.

Anot Eurohoops, nėra tvirto šaltinio, liudijančio apie krepšininko išvykimą į JAV, tačiau „Barcelonos“ sirgalių žinutės rodo, kad žaidėjas yra palikęs klubą.

M. Delaney šiame sezone Eurolygoje pelnydavo po 10,2 taško, atlikdavo po 4,8 rezultatyvaus perdavimo (pirmas rezultatas ekipoje) ir rinkdavo po 11 naudingumo balų (3-ias rezultatas komandoje).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)