Kelne vykstančiame Eurolygos finalo ketverto turnyre sekmadienį 18.30 val. dėl trečios vietos susigrums Maskvos CSKA ir Milano „Armani“, o 21.30 val. dėl čempionų vardo žais Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ ir Ergino Atamano vadovaujama Stambulo „Anadolu Efes“.

Kam pirmiausiai paskambintų, laimėję pagrindinį Eurolygos trofėjų, oficialioje Eurolygos interneto svetainėje pasakojo „Barcelonos“ ir „Anadolu Efes“ žaidėjai.

„Pirmieji du žmonės, kuriems tikrai paskambinčiau, būtų mano tėvai. Daugybė žmonių mane remia ir seka mano karjerą. Tėvai negalėjo čia atvykti ir dėl to išgyveno, ypač tėvas, – kalbėjo „Barcelonos“ kapitonas Pierre'as Oriola. – Mano tėvui nelengva buvo sėdėti namie ir žiūrėti rungtynes per televiziją, o ne arenoje. Jis yra vienas iš tų ištikimiausių fanų, kurie niekada nepraleidžia rungtynių. Tėvams ir paskambinčiau pirmiausiai, jei laimėtume“.

P. Oriolai, kaip ir daugeliui kitų katalonų ekipos žaidėjų, išskyrus Cory Higginsą ir Nicką Calathesą, tai būtų pirmasis Eurolygos titulas karjeroje. Pats P. Oriola būdamas jaunas eidavo kartu su tėvu žiūrėti „Barcelonos“ rungtynes.

„Manau, dabar tai būtų dar įspūdingiau, nes aš pats žaidžiu už šią komandą, už kurią sergame jau daugybę metų, – tęsė P. Oriola. – Esu tikras, kad tėvas labai manimi didžiuotųsi, nes jis yra didžiausias mano fanas. Kai galėjo, jis važinėjo po Ispaniją, kad pažiūrėtų į mane žaidžiantį ir praleistų kartu laiką, net jei to laiko būtų 10 minučių“.

2020-2021 metų Eurolygos sezono MVP Vasilije Micičius galės apsikabinti asmenį, su kuriuo norėtų pasidalinti pergalės džiaugsmu. Ir ne tik todėl, kad jo draugei pavyko atkeliauti į Kelną.

„Aš ją apsikabinčiau pirmiausiai, jei laimėčiau titulą, – kalbėjo „Anadolu Efes“ lyderis. – Tapome geri draugai su Krunolavu Simonu, todėl tikrai ir jį nuoširdžiai apsikabinčiau. Mes turime panašius charakterius, jis yra labai geras žmogus. Jei arenoje nebus mano draugės, tuomet pirmiausiai apsikabinčiau jį“.

Išgirdęs V. Micičiaus sumanymą, K. Simonas juokėsi: „Žinoma, kad leisčiau jam mane apkabinti. Mes kartu žaidžiame toje pačioje komandoje jau trečią sezoną. Esame geri draugai ir už aikštės ribų. Mano žmona bus čia, tačiau aikštėje pirmiausiai apkabinčiau V. Micičių, jei laimėtume. Tuomet eičiau jau prie žmonos. Mano šeima visuomet palaikė mane, o pačiu gražiausiu momentu norėčiau pasidalinti su žmona. Ji padėjo man daug ką įveikti ir kantriai laukė, kol būdavau rungtynėse išvykoje“.

„Barcelonos“ vidurio puolėjas Brandonas Daviesas taip pat išskyrė savo žmoną, kaip pirmą žmogų, su kuriuo norėtų atšvęsti pergalingą akimirką.

„Mano žmona yra didžiausia mano fanė. Ji labai nusivylė, kad negali būti čia, arenoje, aš taip pat. Pirmiausiai susisiekčiau su ja, vėliau paskambinčiau savo mamai ir keliems geriausiems draugams“, – kalbėjo buvęs žalgirietis.

Jis taip pat kalbėjo, kad aikštėje pirmiausiai nuoširdžiai švęstų su komandos draugais, su kuriais jį sieja tvirti ryšiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)