29-ojo turo rungtynes „Žalgiris“ žais Miunchene, kur susikaus su turnyrinės lentelės kaimynu – „Bayern“ (12-16) klubu. Pirmąjį tarpusavio mačą Nemuno saloje kauniečiai laimėjo 74:73.

Liko sužaisti vos šešis mačus iki reguliaraus sezono pabaigos, o „Žalgirį“ nuo įkrintamųjų skiria dvi pergalės. Tad klysti – nebegalima, tačiau net ir pabaigus sezoną idealiai reikės laukti palankių rezultatų kitose aikštėse.

Nesėkmė Miunchene iš esmės galutinai nubrauktų Lietuvos čempionų viltis dar pratęsti savo sezoną Eurolygoje po balandžio 11 d.

„Bayern“ veidas su Laso

A. Trinchieri Miunchene praleido tris sezonus ir dukart pasiekė atkrintamąsias varžybas. Tačiau dar praėjusio sezono viduryje ėmė sklisti gandai, kad italo komandoje neliks, o jį pakeisti turėtų Pablo Lasso. Vasarą šios kalbos virto realybe – ispanas su bavarų klubu sudarė dvejų metų sutartį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją