Iš 6 pastarųjų rungtynių išvykoje „karaliai“ laimėjo 5-ias.

D. Sabonis per 39 min. pelnė 13 taškų (6/7 dvitaškiai, 0/1 tritaškiai, 1/1 baudos), atkovojo 14 kamuolių, atliko 10 rezultatyvių perdavimų, perėmė kamuolį, 6 kartus suklydo ir kartą prasižengė.

Tai jau 14-asis lietuvio trigubas dublis šį sezoną ir 46-asis per visą karjerą. 14-a trigubų dublių per sezoną – lietuvio rekordas. Tokį skaičių jis fiksavo 2022-2023 m. sezone.

Tai buvo kartu ir 31-asis Domanto dvigubas dublis iš eilės.

„Stengiuosi visuomet būti pasiruošęs, tinkamai paruošti kūną, – paklaustas, kokia yra tokio gero žaidimo paslaptis, atsakė D. Sabonis. – Ir aš myliu krepšinį. Tiesiog einu į aikštę ir darau savo darbą.“

Rezultatyviausias Sakramento ekipoje buvo De’Aaronas Foxas su 41 tašku. 22 taškus prie pergalės pridėjo Malikas Monkas.

„Bulls“ žaidė be traumuotų Zacho LaVine'o, Patricko Williamso ir Daleno Terry. Aikštės šeimininkams Coby White'as pelnė 26 taškus, DeMaras DeRozanas – 24, Nikola Vučevičius pridėjo 24 taškus ir 12 atkovotų kamuolių.

Čikagos klubas paskelbė, kad vienas iš lyderių Z. LaVine'as kitą savaitę gulsis ant operacinio stalo. Jam bus operuojama dešinės kojos pėda, o reabilitacija jau nebeleis jam grįžti į aikštę šį sezoną.

„Kings“ iniciatyvą perėmė nuo pat rungtynių pradžios ir po didžiosios pertraukos pirmavo net 30 taškų skirtumu. Tiesa, svečiai sugebėjo iššvaistyti milžinišką persvarą ir likus žaisti 59 sek. „Kings“ pranašumas siekė vos 3 taškus (118:115). Vis dėlto pergalės Sakramento ekipa iš rankų nepaleido ir triumfavo.

„Mes mokomės iš klaidų ir žinome, kada reikia susiimti. Tos paskutinės minutės kaip tik tokios ir buvo – susikoncentravome ir laimėjome“, – sakė D. Sabonis.

Kitas rungtynes „Kings“ žais pirmadienį Klivlande su vietos „Cavaliers“.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)