D. Motiejūnui sezono pradžioje nepavyko įsitvirtinti „Rockets“ gretose, tad jis lapkritį buvo išsiųstas į NBA Plėtojimosi lygą, tačiau jau po ketverių rungtynių ten jis sulaukė kvietimo vėl prisijungti prie Hjustono komandos.

Gruodį puolėjas ir vėl buvo priverstas apsivilkti „Vipers“ marškinėlius, tačiau šįsyk jam užteko vos dviejų mačų, kad įrodytų savo vertę: per pirmą dvikovą su Teksaso „Legends“ (116:112) jis pelnė 20 taškų ir po krepšiais sugriebė 12 atšokusių kamuolių, o per antrąjį (102:103) surinko 26 taškus ir atkovojo 12 kamuolių.

Tiesa, tikėtina, kad „Rockets“ klubui lietuvio paslaugų taip staigiai prisireikė dėl to, kad traumą patyrė puolėjas Patrickas Pattersonas, o kitas šios pozicijos žaidėjas Royce'as White'as paskutiniu metu nerungtyniauja dėl asmeninių priežasčių.

Primename, kad antradienį iš viešnagės už Atlanto sugrįžo Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Jonas Kazlauskas, kuris planavo susitikti su D. Motiejūnu, bet viską pakeitė tai, kad šis tuo metu kaip tik buvo išsiųstas į „Vipers“.

D. Motiejūnas turėtų būti registruotas jau artimiausiose „Rockets“ rungtynėse, kurios vyks trečiadienį Hjustone su Filadelfijos „76ers“ vyrais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (97)