Nepaisant to, kad pagal aikštėje praleidžiamas minutes buvo tik šeštas komandoje, praėjusį sezoną K. Brusokas tapo vienu „Vilniaus-MRU“ lyderių ir naudingumo koeficientu nusileido tik vienam žaidėjui.

Vidutiniškai per 19 minučių puolėjas pelnydavo po 9,2 taško, sugriebdavo po 6,9 atšokusio kamuolio ir rinkdavo 12,9 naudingumo balo.

NKL atkrintamų varžybų ketvirtfinalio serijoje su Joniškio „Delikatesu“ K. Brusokas per 23 minutes spėjo atkovoti 14 kamuolių. Į NKL čempionų „Mažeikių“ krepšį K. Brusokas įmetė 19 taškų ir atkovojo 11 kamuolių.

„Trakų klubas suteikė palankiausias ir labiausiai mane tenkinančias sąlygas. Kitą sezoną iš savęs tikiuosi išspausti dar daugiau nei praėjusį, o su komanda sieksime aukščiausių tikslų“, – atvykęs į „Trakų“ ekipą kktrakai.lt pasakojo K. Brusokas.

– „Trakai“ praėjusį sezoną tapo NKL vicečempionais. Vien tik gero žaidimo Trakuose neužteks?

– Žinoma. Visi iš mūsų komandos tikėsis ne prastesnių rezultatų nei praėjusį sezoną. Mes patys bandysime tai įrodyti. Spaudimo dėl gerų pernykščių rezultatų nejaučiu, bet atsakomybės jausmas – gan didelis. Tiesa, NKL yra nenuspėjama lyga. Bet ji ir žavinga tuo, kad dominuojančių komandų čia nėra ir bet kuri jų gali laimėti.

– „Trakų“ ir „Vilniaus-MRU“ mačai buvo vadinami derbiais. Dabar nebus keista rungtyniauti kitoje barikadų pusėje?

– Priešpriešos ar kažkokios neapykantos nebūdavo. Tiesiog eidavau į aikštelę su ta mintimi, kad reikia laimėti ir įrodyti, jog esame stipresni prieš savo principinius varžovus. Be to, jau yra tekę žaisti prieš „Vilnių-MRU“, kai rungtyniavau „Statyboje“, todėl nemanau, kad bus keista būti kitoje pusėje. Tiesiog vėl jausiu didelį norą įrodyti, kad mes – stipresni.

– „Trakuose“ žais Dovis Bičkauskis, su kuriuo rungtyniavai „Vilniuje-MRU“, bendramoksliai iš Vilniaus universiteto, kiti vilniečiai. Smagiau prisijungti prie komandos, kurioje yra daug tau gerai pažįstamų veidų?

– Be abejo. Jau nemažai laiko esu pažįstamas su šiais krepšininkais. Tai draugiškas kolektyvas, su kuriuo, manau, greičiau ir lengviau susižaisime bei pasieksime norimus tikslus.

– Ką gali pažadėti „Trakų“ aistruoliams“?

– Iš savo pusės galėčiau pasakyti, kad kiekvieneriose rungtynėse kovosiu ir žaisiu iš visų jėgų. Atiduosiu viską. O už visą komandą galiu pažadėti, kad stengsimės iškovoti kuo daugiau pergalių ir sieksime aukščiausių tikslų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją