„Tam, kad blokuotum metimus, reikia šokti, tam, kad perimtum kamuolius, reikia būti greitam... Ir taip toliau. Ir čia labai daug priklauso nuo trenerių, kurie turi jausti, kada komanda įgijo tinkamą formą, o kuris iš žaidėjų „neįsipaišė“ į ritmą. Viską reikia sekti ir priimti operatyvius veiksmus. Tik tada galima pasiekti rezultatą.

Puikus pavyzdys - Kauno „Žalgiris“. Pagal žaidėjų parinkimą, žalgiriečiai turėtų būti tarp stipriausių Europos komandų. Tačiau... Lietuvos čempionus kol kas krečia karštligė, neaišku, kada jie išbris iš krizės. Visgi aš tikiu Kauno klubu. Jis turi įspūdingą istoriją ir tradicijas.

Reabilitacijai laiko kol kas pakanka, užtenka tik nustatyti tikslią diagnozę ir skirti tinkamą gydymą. Vladimiro Romanovo komanda turi didžiulį įvairių specialistų pasirinkimą, todėl gydymo procesas neturėtų užtrukti. Svarbiausia, kad žadėjai patys suvoktų tokio žaidimo priežastis. Tuomet viskas bus įmanoma“, - sakė T. Pačėsas.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją