Rudenį ir Lietuvos rinktinės marškinėlius, tiesa, epizodiškai, pasaulio čempionate vilkėjęs 203 centimetrų ūgio krepšininkas su Panevėžio „7bet-Lietkabeliu“ neiškopė į Europos taurės atkrintamąsias, tačiau pats sulaukė individualaus pripažinimo.

Tritaškius laidęs 42 procentų taiklumu ir vidutiniškai metęs po 18,9 taško (geriausias rezultatas visame turnyre grupių etape) D. Sirvydis buvo išrinktas į antrąjį Europos taurės sezono geriausiųjų penketą.

Puikią formą demonstruojantis snaiperis savo žaidimu tėškė ant stalo tokį pareiškimą, kad sudomino ne vieną Eurolygos klubą. Visgi tikimasi, kad pasibaigus sezonui jis sudarys kelerių metų trukmės sutartį su šalies čempionu Kauno „Žalgiriu“, kuris grumiasi Eurolygoje.

„Tikrai taip, jis turi dydį, gerą metimą, jis jaunas ir talentingas. Jis sudarė man didelį įspūdį“, – po KMT finalo, kuriame šis sušveitė 15 taškų, talentą gyrė ir Andrea Trinchieri.

Pusfinalyje Deividas 18 taškų nubaudė ir savo buvusį klubą Vilniaus „Rytą“, o ketvirtfinalyje apskritai šaudė fejerverkus – įnirtingoje serijoje su Klaipėdos „Neptūnu“ įskraidino 34 ir 20 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją