30-mečiui gynėjui diagnozuotas kairės kojos raumens plyšimas, dėl ko jis praleis apie 4 savaites be krepšinio.

Tai reiškia, kad Valensijos ekipos strategui Alexui Mumbru teks verstis be vieno savo pagrindinių žaidėjų iki reguliaraus Eurolygos sezono pabaigos.

K. Prepeličius Eurolygoje vidutiniškai per rungtynes pelno 7,1 taško, atlieka 3,1 rezultatyvaus perdavimo ir renka 6,9 naudingumo balo.

„Valencia“ šiuo metu su 14 pergalių ir 15 pralaimėjimų rikiuojasi 10-oje vietoje, lipa laipteliu aukščiau esančiam „Žalgiriui“ ant kulnų ir vis dar kovoja dėl vietos atkrintamosiose varžybose.

Komandos traumuotų žaidėjų sąraše taip pat yra Jaime Pradilla, Samas Van Rossomas, Millanas Jimenezas ir Kyle'as Alexanderis.

„Valencia“ Ispanijos ACB lygoje taip pat balansuoja ant atkrintamųjų varžybų ribos su 13 pergalių ir 10 pralaimėjimų – užima aštuntą vietą.

Šią savaitę, penktadienį, „Žalgiris“ išvykoje žais su Stambulo „Fenerbahče“. Kitą savaitę trečiadienį ir penktadienį Kazio Maksvyčio auklėtiniai namie susigrums atitinkamai su „Monaco“ ir „Valencia Basket“ komandomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją