„Nuotaikos yra geros. Aišku, kaip studentams, taip ir mums, visada trūksta dar vienos nakties. Rengiamės, išstudijavome varžoves, manau, viskas bus gerai. Jei įvykdysime tai, ką suplanavome, rezultatas bus geras“, – rungtynių išvakarėse sakė rinktinės vyr. treneris Rimvydas Samulėnas.

Lietuvai šios rungtynės yra žūtbūtinės norint toliau kovoti dėl kelialapio į Europos čempionatą. R. Samulėno vadovaujamos krepšininkės yra apmaudžiai pralaimėjusios ne tik latvėms, bet ir slovėnėms Kėdainiuose 64:73. Norint iškart patekti į Europos čempionatą savo atrankos grupėje reikia užimti pirmąją vietą. Teorinių galimybių gauti kelialapį yra ir užėmus antrą vietą.

„Esame nusiteikusios kovingai. Neturime kur trauktis, reikia laimėti“, – sakė Lietuvos rinktinės kapitonė Vita Kuktienė.

Laukiama, kad mūšio Kėdainiuose atmosfera bus ypač audringa, nes laukiama daugiau nei 300 latvių sirgalių. Rungtynių Kėdainių arenoje pradžia 19 val. Įėjimas nemokamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)