Penketuke net trys europiečiai - lietuvis D. Motiejūnas, D. Schroderis iš Vokietijos ir prancūzas R. Gobert'as.

Šiuo metu dėl traumos negalintis rungtyniauti Hjustono „Rockets“ legionierius iš Lietuvos jau dabartinėje sezono stadijoje yra sužaidęs daugiau rungtynių, negu iš viso per praėjusį sezoną (71 mačas šiemet ir 62 rungtynės aname sezone).

Žvelgiant į statistiką, 24-erių metų 213 cm ūgio lietuvis kur kas taikliau atakuoja krepšį, atkovoja daugiau kamuolį, atlieka daugiau rezultatyvių perdavimų, perima daugiau kamuolių, pelno daugiau taškų ir rungtyniauja žymiai daugiau, negu praėjusiame sezone.

Šį sezoną D. Motiejūnas per 29 minutes vidutiniškai įmeta po 12 taškų (50 proc. dvitaškiai, 36 proc. tritaškiai, 60 proc. baudos), atkovoja po 5,9 ir perima po 0,8 kamuolio, atlieka po 1,8 rezultatyvaus perdavimo ir blokuoja po 0,5 varžovų metimo.

2013–2014 m. sezone aukštaūgis iš Kauno per 15 minučių rinkdavo po 5,5 taško (44 proc. dvitaškiai, 25 proc. tritaškiai, 60 proc. baudos), atkovodavo po 3,6 ir perimdavo po 0,3 kamuolio, atlikdavo po 0,5 rezultatyvaus perdavimo ir blokuodavo po 0,3 varžovų metimo, - skelbia Tritaškis.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)