Ketvirtos serijos rungtynės vyko Telšiuose. Vietos komanda gausiai susirinkusiems žiūrovams intriga leido džiaugtis iki ketvirto ketvirčio.

Tiesa, dar antrame kėlinuke sukūrę spurtą „Telšiai“ buvo pabėgę 12 taškų skirtumu, tačiau susikaupę Druskininkų atstovai panaikino deficitą ir trečiame ketvirtyje lipo šeimininkams ant kulnų. Lūžis rungtynėse įvyko paskutiniame kėlinyje, kuomet Modestas Šilalė buvo nubaustas technine pražanga. Po šio momento svečių deficitas vėl perkopė dviženklę ribą, kurios panaikinti taip ir nepavyko. Rungtynės baigėsi rezultatu 80:66 (13:14, 23:19, 24:21, 20:12).

Bronzinėse rungtynėse „Telšių“ gretose geriausias buvo Mindaugas Norkus, pelnęs 14 taškų ir atkovojęs 16 kamuolių, Laurynas Kaveckis surinko 15 taškų.

„Citus“ komandoje rezultatyviausias buvo Vitalijus Stanevičius, pelnęs 24 taškus, Andrius Aleksandrovas įmetė 15.

Po rungtynių kalbintas Telšių komandos treneris Augenijus Vaškys pripažino, kad tikėjosi žaisti didžiajame finale, tačiau yra patenkintas, kad komanda kryptingai eina tikslo link ir kasmet pasiekia vis naujų aukštumų.

„Atkrintamose varžybose mums skaudžiausias pralaimėjimas buvo pusfinalyje, pirmose rungtynėse prieš Tauragės komandą. Tuomet praktiškai visi gynėjai buvo iškritę dėl ligų. Užėmėme antrą vietą reguliariame sezone, tad norėjosi į finalą patekti. Pradžioje buvau šiek tiek nusivylęs, juk finale prieš „Rasus“ net ir salės pranašumą būtume turėję. Trejus metus čia dirbu ir kasmet ši komanda pasiekia vis aukštesnių rezultatų. Aštunta, šešta, ketvirta ir galiausiai trečia vieta. Taigi, dabartinis finišas yra geras“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)